Tuesday, October 21, 2008

My family: part 3

Lutfi dan Che'adik..anak bongsu dan adik bongsu
sangat kreatif..guna dumb bell, buku sekolah dan remote control untuk membuat bangunan

Lutfi never missed brush his teeth and gargle after brushing..


Mengadap pantai di Terengganu..semasa menginap di Awana Kijal



Dalam bas AEROLINE ke Singapura..eiii..seronoknya



Dengan Che'Jie, his favourite autie..tengok LRT ingat kat Che'jie..




Lutfi masa kecik dengan ahnaf







masa Kecik dan masa kurus.. he!he!







Sayang atuk..Ikut mana2 saja atuk pergi..








Lutfi..anak mama










anak saya cuma 3 orang..semua lelaki..semuanya dah besar..alhamdulillah.


My family part 3 ni, khusus untuk anak saya yang bongsu, ahmed Lutfi abdul rashid. Dia lahir pada 20 Jun 2000 ( masa tu ramai wanita2 cina ppakat nak beranak sebab masa tu Tahun Naga) Saya bagi nama dia Lutfi sebab selalu baca Harakah dan tertarik dengan idea2 dan tulisan Ketua Pengarang Kumpulan Harakah ( sekarang), Ahmad Lutfi Othman. Kononya pilih nama Lutfi,nak minta anak ni seorang gentleman ( bukannya nak bekeng macam naga), lembut pekerta budinya..mudah2an..amin.. Walaupun Lutfi ni sebnarnya pongoh juga..tak pa lah..UJIAN untuk mama dan papa..hu hu..

7 comments:

patunghujan said...

lutfi is always da cute one. i admit that.

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

owh lutfi...masa ceh ja kawin...lutfi was baru baper bulan...so tak sempat nak beramas mesra sgt ngan lutfi...tok dan nok korek tinga lutfi,hehehe.

abdul hayyi said...

Banyaknya gambar..

Hehe...

Madam, madam kena betulkan dulu gambar tu b4 masukkan kat dalam blog. Boleh guna microsoft office picture manager utk tukar rotation gambar tu :-)

ramizah said...

hayyi kena tolong saya..

janna: zaki selalu ingat yg che' ja selalu korek telinga dia..

faezah: miss you!

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

kak ngoh..kalu nak rotate gambar ,kak ngoh just letak cursor dekat gambar tu,pastu right klik, and than pilih la option rotate clockwise 90' ko...180' ko...try la..kalu tok jadi just klik EDIT, UNDO, jer..and then cuber lagi...

abdul hayyi said...

ni komen yang tak berkaitan:

madam, saya tak kisah if madam tanya. Madam termasuk dalam golongan orang yang saya boleh berkongsi :-)in fact, i need ur opinion. hehe...

ami said...

i want to live in kelantan forever!!! (Lutfi, 2008)