Thursday, November 18, 2010

Balkoni di rumah saya..

tempat yg menjadi favorite sya bila sya boring..di sini juga tempat saya dan suami berbual2 sambil minum teh dan makan Gulab Jamun...Inilah balkoni di rumah saya..





Di sini ada dua kerusi..yg kecik hijau itu utk sya..dan yg hitam dan besar tu, faham2 la sendiri utk siapa..di atas kerusi hitam itu ada HP sya, utk sya menyemak dan megemaskini FB saya..streamyx masih belum ada lagi di rumah. Di sini juga sya membaca novel yg masih belum dihabis baca..sedap tau novel ni..








Tajuk novelnya, anda boleh baca kan? HP saya warna hijau sebab saya dari Kelantan..








Kalau dah boring baca buku saya akan tengok ke sebelah kanan saya..ada KLCC dan KL tower..KL city centre










Kalau tidak, tengok sebelah kiri..ada PV6 dans sedikit MRR2 menghala ke lebuhraya Karak







Atau pun tengok depan..Blok A dan D di PV8..







atau kalau boring sangat..saya masuk dalam bilik tidur dan buat apa lagi..tidur la!

eeh..maaf tak da gambar bilik tidur..

12 comments:

fatien adibah said...

hehhe..just nice la kk ngoh!:)

Janna Wan Muhammad said...

x sabar nak gi neh.bulih ko nok gi ni kak ngoh ?

Capik said...

Comey scenery umoh..hehehe...buleh gi derap nie...skali skalo...:)

seri pagi said...

nice shot, ini kalau yg ada masalah acrophobia sah2 tak jejak ni..hp hijau, kerusi hijau, bckground blog template hijau...kuat sungguh hija deh.. suratan atau kebetulan tu.:)

ramizah said...

fatien: sedey molep deh!
Janna: kecik tapak tangan, stadium sultan Muhammaad keIV sy tadahkan..
Capik: silakae..
Seri Pagi: bukan kebetulan tetapi naluri hati saya memang suka pada warna hijau :-)

anak soleh said...

students ustazah ramai dh g rasmikan. kalah adik beradik ustazah! haha

Janna Wan Muhammad said...

sebab ...adik badik ustazah...dok merata2...kelantan (of kos), singapore, keningau,sandakan, adelaide....bangi and bangi and puchong

fatien adibah said...

hmm..puchong?sapo tuh?

ramizah said...

eh, puchong sapa weh? Adik mana tuh? Suspense nih!

Janna Wan Muhammad said...

bukan puchong la..Puncak jalil...hihihi....tahu dok sapa dok puncak jalil ?

Wan Kamilah said...

salam, bila nok wat open housenya? x sabar nok g jale umah jah ni...............

Rina said...

duk blok mana...berjiran kita yer...