Thursday, May 14, 2009

gambar2 dgn student ILS sem 2 2008/2009

Gambar2 ni dah lama awai bagi cuma tak sempat nak upload je.. nama sebenar awai ialah Ridhwan bin jalaludin.. budak laki dalam gambar bwh ni awai.. yg buat peace tu, farhan alia..monitor dalam kelas. very helpful girl..boleh buat menantu..


Gambar bwah ni pulak group photo semua student dalam kelas..budak2 dlm kelas ni memang happening! sebabnya adalah..cikgu dia la lagi happening! jgn mare!

Tengah dok bersiap nak ambil gambar..


With some of the girls in the class..sarah, Iyllyana ( salah eja ni rasanya), eh, tak ingat la sebelah nana tu.. dan yg hujung tu.. fauziah said ali khan..








hah..ni nak tunjuk sapa ni..dok bertnaya dgn saya. masa kelas, sebelum kelas dan selepas kelas..sapa lagi..SHAZRIN!











Ok jumpa lagi!

9 comments:

FARHAN ALIA said...

hehehe..thanks for the compliment ustazah.nie kene blanje ustazah nie..hehehe

puteripencinta_islam said...

masa kitaorang belajar dulu xder pun sesi bergambar cmni, jealous rasanya. student skrg lebih bertuah, rindunya masa dulu2..

ramizah said...

farhan: belanja bual salak/pala pun ok dah tu.. He!he!

jau: idea saya sbnrnya nak buat sesi bergambar..budak2 dlm kelas ni memang bagus la..eh, saya lupa dah blog add awak. apa dah?

Roseriana CA said...

a'ah la...jeles tyme sy dulu takde pun gambar2 macamni...tapi kenangan tak leh lupa..gi beraya umah mdm skali ngn iwan, ijat dan na...saya simpan lagi gambar2 tu..miss you la mdm...

dhue comel said...

wonderful memories... =(

patunghujan said...

memg tak aci nih.zaman sy tak bergambar pun.huhuhuhu cedey

mamodd363 said...

di fajr yg indah sunyi tanpa bunyi ni...hehe.. sy nk ucapkan selamat ari guru.. smoge ustzh mkin diberkati, dimurahkan rezki, aman bagea dunia n akhirat.. thanks 4 all ye..

Adrina Adi said...

kak ngoh & students macam rakan sebaya jer.

puteripencinta_islam said...

selamat hari guru buat insan pendidik ini mdm ramizah w.muhammad...terima kasih kerana mendidik kami,

"Jika hari ini seorang Perdana Menteri berkuasa
Jika hari ini seorang Raja menaiki takhta
Jika hari ini seorang Presiden sebuah negara
Jika hari ini seorang ulama yang mulia
Jika hari ini seorang peguam menang bicara
Jika hari ini seorang penulis terkemuka
Jika hari ini siapa saja menjadi dewasa;
Sejarahnya dimulakan oleh seorang guru biasa
Dengan lembut sabarnya mengajar tulis-baca." (petikan dari: usman awang 1979)