Friday, February 15, 2008

Nostalgia


This is a photo taken in 1989 when Ami ( my sister) was 2 years old. I like this photo because of our smiling which are similar. I still keep it and I am sure she does not have this photo. Now Ami is 21 years old and studying in Adelaide, Australia. Ami, all the best in your studies! Bon Voyage!



9 comments:

imalha said...

masyaAllah..
i love this pic..
i adore the smile that we share..
really love it.
and most importantly..i love you kakngoh!! u're the best sis!
oppss...sister lain jgn jeles yerp...hehehe

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

haiippp.....jeles...hehehe,mana ada jeles... :D

dah ada improvement doh blog kak ngoh...sayer dulu2 pon tok panda jugop.

adrina adi said...

oh kak ngoh dah tukar gambar kat profile. sebab hari tu mama tanya, mana gambo tok laki nyo? hehe..

cant wait to read ur next entry.

ramizah said...

mi, lets pray each other!

Janna: ada la improvement sikit2.. Lama2 pandai la tapi tak nak lawan tokey!

Kakak: gambar tok laki ada di off. tu baru letak tuhh!last entry buat kat offiice

Ok, bedegung!

abdul hayyi said...

salam madam.ni saya nak jadi 'student'(walaupun tak pernah blajar ngan madam.huhu) madam yang pertama untuk mengomen.hehe.

tak sangka madam pun ada blog.keep it up! :-)

abdul hayyi said...

lupa pulak. blh saya linkkan blog madam ngan saya punya?

firdaus said...

salam... datang ziarah nie.... terharu bace puisi madam...

p/s thanks for da choc cake...

firdaus said...

cemane hayyi bleh masuk dulu nie... ah tensennyer....

ramizah said...

Hayyi: Thank you! Boleh saja link..apa blo add awak? Eh, daus pun jeles ngn awak? ;-)

Daus: Hayyi masuk dulu sebab dia efficient! Jgn mare..