Saturday, September 12, 2009

hari sabtu yg serabut..

sekarang tengah mengadap PC kat office. Hari sabtu pun kena dtg office. Ini gara2 nak siapkan kertas kerja yg mana due datenya ialah 30 september ni. Baru satu mukasurat taip dah naik boring dah..baik taip entry dalam blog tempat melepaskan perasaan.

Bila student tak ada kat kampus, saya pun seronok jugak. Sebabnya tak payah buat kelas. Tapi ada yg tak seronoknya, rasa sunyi pulak..aik? Lagu mana tu? Begitu lah resam manusia, bila org tu ada di depan kita kita rasa meluat, boring dan sebagainya. Bila org dh pergi atau tak ada, baru lah kita nak menyebut2 tentang kebaikan dia.

sebenarnya rasa risau sangat pasal kertas kerja ni, rasa macam susah pulak. hari tu gatal tangan nak hantar abstract..nak tulis pasal Muslims in Thailand: Inequality, Injustice and Insurgency. Bunyi tu macam susah dah. Apa2 pun akan cuba siapkan bukan shj sebelum tarikh akhir tapi yg pentingnya sebelum student mula dtg mengacau saya kat bilik..

chaw chin chaw..

6 comments:

fatien adibah said...

good luck kak ngoh!
*finger cross*...:)

ramizah said...

ha!ha! pandai dik..sebab ni paper ni untuk faculty of law, UKM, so suka la, huh? Venue ni di Hotel Nikko, KL..la buke di UKM..

Kami said...

tu la ustzh..rjin sgt nk kjo ari sbtu,ore cuti2 yo duk sdap kjo..bkei stkat ore cti2,ore blik kg abih dh..sy ni ustzh..

patunghujan said...

kami,ustazah tu memg semulajadi rajin,,klu kite student dia leh jd lebih rajin dr dia kn bagus,bru laa ustazah leh bg A+++++

ramizah said...

kami ni Kamal ko? Faiez..awk pun rajin sokmo mari kelas saya..tak pernah miss pon

Kami said...

btul dh ustzh..panda ustzh teko..hehe..bkei hok sy jgk bena,blog ghama2..saem2 ado gpo nk oyp post d blog ni lah..pahtu sy wat gno wat komen blog ustzh..bereh dop sy komen ustzh?..kuat bodek patung hujan tu..huhu..