Monday, November 1, 2010

Novel..






Gambar2 buku2 novel cinta yg saya beli baru2 ini. Maaf terlambat upload di sebabkan masalah internet di rumah.

Buku Dear John membuatkan airmata saya mengalir bila habis mmbaca buku ini..Cinta tidak semestinya kita hidup bersama..tetapi Cinta sebenarnya melihat anda bahagia dgn org lain..

The Killing Place, membuat saya takut setiap kali membaca chapter yg semakin menggerunkan..penuh misteri dan ending yg tak disangka2..

Summer affair, masih belum habis..ceritanya mengenai wanita moden yg cukup bahagia dgn keluarga tetapi masih membuat affair dgn org lain..bukan berdasarkan cinta tetapi nafsu semata2..

5 comments:

Syafiqah Najwa Mohd Anuar said...

Dear John macam best..
nak gi cari la lepas ni...
saya asyik baca novel thriller je, teringin pulak nak baca novel romantikus ;)

Capik said...

BUleh nk pinjey so..hehhe..lamo xbaco novel niee..hehehe

ramizah said...

buleh capik..mari jaley rumah k ngoh kalu nak gak..
Dear John, sedap novel tu Pika..

Capik said...

Buleh2..pas exam..xlamo doh niee..esok luso hbs laa..hehehe...

Adrina Adi said...

Dear Jonh kakak tgk movie dia. tapi rasanya novel lagi best kot.