Tuesday, September 28, 2010

Student lelaki lebih baik dari perempuan?

You all tak tercabar ke bila org laki2 jadi lebih rajin dan komited dalam pelajaran? Saya pun rasa tercabar. Biasanya sya tengok budak perempuan lebih rajin, lebih pandai, lebih komited dalam pelajaran. Tapi kali ni, jumlah org yg hantar assignment dah 5 org. Hanya seorg sahaja perempuan.. aik mana pergi perempuan2 ni? cepat hantar! Buat malu je.. Test yg lepas pun org lelaki juga yg dapat markah tinggi. Walhal, student laki tak ramai. macam mana ni? Kualiti,kuantiti atau apa ye?


p.s. di mana kamu..?

2 comments:

anak soleh said...

Alhamdulillah.. Allah memberi rahmat kepada kaum lelaki..Sons of Adam..=)

ramizah said...

Allah memberi rahmat kpd lelaki yg mengasihi wanita..